VoorJouwAdministratie
Wij kunnen je helpen met JOUW administratie

OVER ONS

Laat ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Yvonne Oosterveen-van Boxel en ben geboren te 's-Gravenhage in november 1964. Voordat ik precies wist wat voor carrière ik wilde voor mijzelf, heb ik diverse opleidingen gevolgd, maar ik kon geen beroep vinden waar ik echt een "klik" mee had.

Uiteindelijk ben ik in de "cijfertjes" terecht gekomen, dát vond ik leuk. Eerst een basiscursus boekhouden gevolgd, vervolgens mijn Praktijk Diploma Boekhouden (PDB) gehaald en tot slot nog Moderne Bedrijfs Administratie (MBA) gedaan. 

In de tijd dat ik deze opleidingen volgde was ik in dienst bij De Telegraaf Uitgeversmaatschappij en werkte mij "omhoog" van administratief medewerkster naar senior boekhouder.

Na ruim 21 jaar met plezier bij De Telegraaf gewerkt te hebben ontstond bij mij het verlangen om voor mijzelf een administratiekantoor te beginnen. Kleine zelfstandige ondernemingen te helpen met het voeren van hun administratie en belastingen. 

Dus hier ben ik dan! Een naam voor de onderneming bedacht, een logo erbij, een internetsite gemaakt, visitekaartjes ontworpen en zoveel mogelijk reklame maken.

Voor meer informatie kun je kijken op mijn LinkedIn-pagina:  http://www.linkedin.com

Laatste tweets
Wie ben ik